JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Tomas Stålnert ny vd för Rimaster

Tomas Stålnert ny vd för Rimaster

Kontraktstillverkaren Rimaster har utsett Tomas Stålnert till ny vd och koncernchef från 1 januari 2015. Han tar över efter Jan-Olof Andersson som blir arbetande vice styrelseordförande med särskilt ansvar för strategisk affärsutveckling.
- Tomas har innehaft olika ledande positioner såväl i Sverige som utomlands och har sedan 2009 varit anställd inom Rimaster. Hans erfarenhet och branschkunskap gör honom till en kompetent efterträdare till Jan-Olof Andersson, säger Per Carlsson, Rimasters styrelseordförande och huvudägare, i ett pressmeddelande.

Tomas Stålnert är född 1971 och har bland annat arbetat inom Ericssonkoncernen, Flextronics, SonyEricsson och ContiTech Hycop där han haft olika ledande chefsbefattningar. Han har även varit verksam under längre tid i Kina.

Rimaster är en utvecklingspartner och tillverkare av kompletta elsystem, elektronik, mekanik och hytter till specialfordon. Kunderna finns bland annat inom tunga transport- och specialfordon samt inom industriautomation.

Företaget har enheter för design, utveckling och tillverkning i Rimforsa, Söderhamn och Horn i Sverige, i Czaplinek och Borne Sulinowo i nordvästra Polen samt i Ningbo, söder om Shanghai i Kina. Säljkontor finns i Belgien och Frankrike.
MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)