JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Han håller i ratten när Scania släpper ratten
Daniel Frylmark

Han håller i ratten när Scania släpper ratten

Hur hänger svenska Scania med i den fascinerande utvecklingen av självkörande fordon och smart transport? Döm själv den 3 november då företagets huvudansvarige, Daniel Frylmark, är huvudtalare på årets upplaga av den svenska inbyggnadskonferensen ECS.
DEN STORA SVENSKA INBYGGNADSMÄSSAN

ECS 2015 äger rum den 3 till 4 november på Kistamässan i Stockholm och består av ett seminarieprogram och en utställning.

Förhandsregistrering för besökare öppnar den 1 september. Inträdet är gratis.

Seminarieprogram och utställarförteckning publiceras på www.embeddedconference.se.

Bland  konferensens utställare kommer du bland annat att hitta Elektroniktidningen.
Det pågår en snabb tillväxt inom områdena intelligenta transportsystem och autonoma transportlösningar. Daniel Frylmark är Head of Driver Assistance Controls på Scania CV och han kommer att berätta om företagets strategier och metoder för att möta utmaningarna.

Den tekniska bakgrunden till utvecklingen är enligt Daniel Frylmark bland annat ökad elektrifiering, simuleringsdriven mjukvaruutveckling och centraliserad sensorfusion. Han menar också att Scania lyckats gör resan mot autonomi till en evolution snarare än en revolution, med hjälp av utvecklingsmetoden Lean och värdedrivet ledarskap.

”Vägen mot autonoma transportlösningar” heter föredraget
 
ECS (Embedded Conference Scandinavia) arrangeras av branschföreningen Svensk Elektronik.

Programutvecklingsmetoder, operativsystem och IoT-utveckling är några av årets teman. Du kommer också att få stifta bekantskap med Swedsofts evenemang STEW (Software Technology Exchange Workshop) och Arrowhead, Europas största forskningsprojekt inom utveckling av automation för tillverknings-, energi och processindustrin..
MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)