JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.
Annonsera Utgivningsplan Månadsmagasinet Prenumerera Konsultguide Om oss  About / Advertise
I våras gick kabel- och kapslingsdistributören Miltronic ut med sin största satsning i företagets historia. Nu är första steget taget. Sex nya säljtjänster är tillsatta – tre vid huvudkontoret i Nyköping och tre spridda över landet.
Nysatsningen som Miltronic presenterade i våras innebär dels en nyutvecklad produkt- och tjänsteportfölj, dels att företaget breddar sin verksamhet för att positionera sig hos maskinbyggare och för att skapa efterfrågan inom infrastrukturprojekt och svensk basindustri.

– De nya områden som vi siktat in oss på den senaste tiden kommer att ha hög prioritet hos de nya distriktssäljarna. Utöver vårt fortsatta fokus mot OEM och maskinbyggnad kommer vi med de nya medarbetarna att börja bearbetning på nya marknadssegment i ett nära samarbete med landets elgrossister, säger Krister Karlsson, försäljnings- och marknadschef på Miltronic i ett pressmeddelande.

Andreas Wiberg, tidigare produktionsledare för Miltronic Systems, tar över den nya tjänsten som affärsansvarig för Miltronic Systems – ett område med kundanpassade lösningar såsom kittning, kablage och bearbetade kapslingar. Jonas Karlsson blir ny produktionschef, medan David Samuelsson ansluter till teamet av innesäljare på huvudkontoret i Nyköping.

De tre som just anställts ute i landet kommer att jobba med projektförsäljning. Mathias Jönsson får ansvar för Skåne, Blekinge och Småland, Daniel Söderström jobbar utmed västkusten, västra Götaland, Värmland och in till Örebro, medan Pavel Lander tar hand om distriktet från Örebro och österut inklusive Stockholm, Sörmland och Östergötland samt norrut till Gävle.
MER LÄSNING:
 
 
Pappersmagasinet Nyhetsbrev
SENASTE KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Vi gör Elektroniktidningen

Anne-Charlotte Sparrvik

Anne-Charlotte
Sparrvik

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Anna Wennberg

Anna
Wennberg
+46(0)734-171311 anna@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)