JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Energimyndigheten: Vi hjälper dig att hitta energivinster

Energimyndigheten:

Vi hjälper dig att hitta energivinster

LED-tekniken i kombination med ett styrsystem som justerar belysningen efter dagsljus och närvaro kan spara upp till 90 procent energi. Nu vill Energimyndigheten stötta företag att kartlägga sin energianvändning med upp till 50 procent av kostnaden.
 

 Klicka för större bild!
– En investering i modern belysning, som är bra för både människa och miljö, ger en omedelbar energibesparing från dag ett, säger Mats Holme, vd för branschorganisationen Belysningsbranschen i ett pressmeddelande.

Det ekonomiska stödet från Energimyndigheten riktar sig till små och medelstora företag med en energianvändning över 300 MWh per år, som vill göra en kartläggning för att få koll på sin energianvändning.

Stödet är på högst 50 000 kronor och täcker upp till 50 procent av kostnaden för kartläggningen, inklusive åtgärdsförslag och energiplan.

Om du är intresserad av att göra en energikartläggning eller vill söka stödet hos Energimyndigheten ska du kontakta ditt regionala energikontor, som har i ansvar att hjälpa till.
MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)