JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Arrow och Cadence fördjupar samarbetet

Användare av Cadence kretskortsverktyg Orcad får tillgång till distributören Arrows komponentdatabas Silicon Expert medan Arrows FAE:er utrustas med nyss nämnda verktyg.

Silicon Expert är Arrows databas med över 300 miljoner komponenter som i grundutförandet kostar 499 dollar per månad, men som i och med det färska samarbetet blir kostnadsfritt för användare av kretskortsverktyg Orcad. Databasen innehåller förutom komponentdata även uppgifter om var i livscykeln en komponent befinner sig, alternativa komponenter, data för olika förordningar eller lagstiftning som komponenten uppfyller liksom en prognos på hur länge komponenten kommer att finnas tillgänglig.

Orcad är Cadence kretskortsverktyg som i den enklaste formen är gratis, medan den kompletta varianten klarar de tuffaste uppgifterna. Genom att förse Arrows FAE:er med Orcad underlättas stödet till kunder som själva använder verktyget.

Prenumerera på Elektroniktidningens nyhetsbrev eller på vårt magasin.


MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)