JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

I samarbete med Telldus tar Varbergsföretaget Teptron fram en Z-wave-styrd version av Teptrons AAA-batteridrivna persiennmotor. Den nya motorn heter Movez och har just lanserats på Indiegogo.

Movez gräsrotsfinansieras, liksom den tidigare Bluetoothversionen Move. Och liksom Move har kampanjen snabbt nått sitt uppsatta mål, som den här gången var 40 000 dollar.

I ytterligare 20 dagar kan du förhandsbeställa Movez på Indiegogo.

Move och Movez är trådlöst styrda persiennmotorer som kan installeras på befintliga rullgardiner, persienner, lamellgardiner och plisségardiner.Pierre Tillman

– Återkopplingen från branschfolk inom solskyddsindustrin är att produkten är en game changer, säger Pierre Tillman, en av grundarna av Teptron.

– Vi har intressenter från hela världen men framför allt från väldigt stora aktörer i både USA, Storbritannien och Australien.Z-waveversionen säger sig företaget ha tagit fram på grund av efterfrågan – över 90 procent av alla hemautomationsystem använder idag Z-wave.

Movez utvecklas i partnerskap med Telldus som utvecklar produkter för henautomation och bland annat har Clas Ohlson, Netonnet, ICA, Teknikmagasinet och Dustin Home på sin kundlista. 

Telldus utvecklar mjukvaran för Movez och enheterna byggs av Teptron. 

 

MER LÄSNING:
 
SENASTE KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus