JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Molnjättarna på svenska inbyggnadskonferensen

I höst är IBM, Amazon och Google talare under den årliga elektronikkonferensen ECS (Embedded Conference Scandinavia) den 5–6 november. Du kan själv anmäla dig till talarlistan!

Konferensprogrammet för ECS kommer att publiceras i sin helhet i början av september men två av de hittills bekräftade presentationerna är ”Securing IoT everywhere” av Richard Elberger, Amazon Web Services och ”AI – from hype to reality” av Ted Schönbeck, Google.

Också Colin Williams från IBM Watson IoT är bekräftad som talare.

Några av årets fokusområden är digitalisering, IoT, system av system, cyberfysiska system, AI och maskininlärning.

Konferensen äger rum den 5-6 november på Kistamässan i Stockholm.  Som tidigare kommer en stor del av programmet att bestå av inskickade förslag. 

– Vi kommer att ställa högre krav på bidragen i år, säger Ulf Bodin, ordförande för konferenskommittén.

– Anledningen är att vi vill säkerställa att de presentationer vi accepterar håller en hög kvalitet och bidrar till att vi levererar en embeddedkonferens i världsklass. 

Call for Papers till ECS tas emot fram till den 3 juni, här (länk).

ECS arrangerades första gången 2006. Det drar till sig nära 2 000 deltagare från 25 länder och består av en internationell konferens samt utställning med cirka 90 företag och organisationer.

MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus