JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Påverka fotonikens framtid i Europa

Sverige har ambitionen att få in två representanter i styrelsen till ”Photonics21 Board of Stakeholders” för att kunna vara med och påverka fotonikens framtid i Europa. Nu behövs din röst, du har fram till den 24 september på dig att registrera dig för att kunna rösta.

Alla kan vara med. Du eller ditt företag behöver inte vara medlemmar i Photonics21, det är bara att registrera sig senast 24 september för att kunna rösta när valbåsen öppnar den 22 oktober. Sista dag för att rösta är 5 november.

Den europeiska teknologiplattformen ETP Photonics21 samordnar fotonikforsknings- och innovationsprioriteringar och ger input till det Europeiska Ramprogrammet för forskningsprogrammet Horizon 2020.

Photonics21 Board of Stakeholders (BoS) är plattformens viktigaste beslutande organ och kan ha upp till 100 styrelsemedlemmar. Antalet platser som är tillgängliga för val i år är 22 stycken. Från svensk sida är ambitionen är välja in Jan-Erik Källhammer från Veoneer och Staffan Tjörnhammer från PhotonicSweden.

Det kostar inget att vara med i Photonics21 som har mer än 2500 medlemmar. Förutom nätverkande och möte med fotoniksexperter från hela Europa kan du gå med i två Photonics21-arbetsgrupper och delta i utvecklingen av fotonikforskning och innovationsprioriteringar för att definiera framtida fotonikforskning och innovationsfinansiering i Europa.

Länk till registreringen finns här: (länk).

MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)