JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.
Annonsera Utgivningsplan Månadsmagasinet Prenumerera Konsultguide Om oss  About / Advertise

Den 5:e till 9:e oktober skulle världens främsta experter inom elektroteknisk standardisering ha kommit till Stockholm för IEC General Meeting 2020. Coronapandemin har fått Svensk Elstandard att ställa in arrangemanget.

Mer än 2 000 experter planerade för att resa till Stockholm och delta i IEC:s 84:e årsmöte. IEC (International Electrotechnical Commission) är en global organisation med uppdrag att skapa världsstandard på det elektrotekniska området.

Nära 90 länder deltar i arbetet och IEC General Meeting är den årliga stora mötesplatsen för de tusentals experter som utgör organisationens kärna.

– Ingen kan i dag säkert säga hur den pandemi vi nu upplever kommer att påverka våra liv och vårt samhälle i september, men att låta drygt 2 000 deltagare från hela världen mötas i Stockholm så snart efter sommaren är en risk vi inte kan ta, skriver SEK i ett pressmaddelande.

IEC kommer framöver, i samarbete med SEK, att kontakta samtliga tekniska kommittéer som skulle ha deltagit på årsmötet och på bästa sätt för respektive kommitté, försöka lösa den uppkomna situationen med inställda fysiska möten.

MER LÄSNING:
 
 
Pappersmagasinet Nyhetsbrev
SENASTE KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Vi gör Elektroniktidningen

Anne-Charlotte Sparrvik

Anne-Charlotte
Sparrvik

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Anna Wennberg

Anna
Wennberg
+46(0)734-171311 anna@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)