JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Danska elektronikmässan flyttar till 2022

Det är bättre att genomföra en mässa utan att behöva kompromissa än att ha den i februari nästa år. Så resonerar arrangörerna bakom E20 i Odense som nu istället blir E22.

Den danska mässan arrangeras vartannat år och skulle ursprungligen ha genomförts 1–3 september i år, men flyttades till 9–11 februari samtidigt som den bytte namn till E21. Nu blir det alltså istället E22, 30/8 – 1/9 2022 i Odense.

Arrangörerna påpekade tidigare i en intervju med branschtidningen Elektronik Focus att mässor lyder under samma regler som köpcentrum. Och de håller öppet.

För att klara myndigheternas regler var tanken att gångarna skulle blir bredare för att få ned antalet personer per kvadratmeter. Dessutom skulle det finnas personal på plats som skulle se till att besökarna inte klumpade ihop sig.

– Det senaste beslutet från regeringen innebär att vi skulle behöva göra ännu fler kompromisser och vi vill varken att det ska påverka utställarna eller besökarna, säger projektledaren Søren Therkelsen till Elektronik Focus.

MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus