JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Har du en produkt, lösning eller tjänst inom grön energi som du tror kan växa i Tyskland? Då är det värt att nappa på programmet Swedish-German Cleantech Platform.

Swedish-German Cleantech Platform är ett program som vänder sig till små och medelstora företag som dels fokuserar på allt från förnybar energi, smarta elnät, energilagring, fossilfria transporter och värme till smarta byggnader och städer, och dels vill få fäste på Europas största marknad.

Passar du in i den beskrivningen är du välkommen att ansöka om en plats i programmet. Ansökan har just öppnat och den sista ansökningsdagen är den 15 maj.

För intresserade anordnas ett webinar den 22 april. Där kommer bland annat Tysk-Svenska handelskammaren och Germany Trade and Invest att berätta om affärsmöjligheter i Tyskland.

I programmet ingår två delegationsresor till Tyskland. Likaså ingår ett seminarium med en bredare publik från innovationsekosystemet – det kan vara organisationer, acceleratorer, kluster, större bolag, energikonsulter, offentliga aktörer – presentationer för potentiella kunder samt individuella presentationer för utvalda företag.

För att få delta måste företaget:

  • Vara moget för internationalisering
  • Ha personella och finansiella resurser
  • Prioritera den tyska marknaden
  • Ha marknadspotential i Tyskland

Tidigast den 15 juni 2021 kommer de företag som valts ut att delta att få reda på det. Att delta är kostnadsfritt, däremot måste deltagaren själv bekosta sitt boende och resan vid eventuella utlandsresor.

Här kan du anmäla dig till programmet (länk).

Här kan du anmäla dig till seminariet den 22 april (länk).

Här kan du läsa mer om programmet som utvecklats av Energimyndigheten och Tysk-Svenska Handelskammaren (länk).

MER LÄSNING:
 
SENASTE KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus