JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Nytt kurstillfälle: Smartare Elektronikhandboken 2.0

Den 22 april finns chansen att lära sig mer om den andra upplagan av Smartare Elektronikhandboken. Denna gång vänder sig branschföreningen Svensk Elektronik speciellt till alla i Norrbotten.

Bli bättre på att utveckla och tillverka elektronik samtidigt som du nätverkar med lokala elektronikföretag. Så kan man beskriva halvdagen som sänds på webben och handlar om Smartare Elektronikhandboken 2.0.

Den ska hjälpa allt från utvecklare och inköpare till producerande företag att prata samma språk. Därmed kan man undvika missförstånd och höja kvaliteten på slutprodukterna.

Handboken följer en produkts resa från utvecklingslabbet till fabriken. Man behöver dock inte läsa boken från pärm till pärm, det går bra att välja enstaka kapitel.

För alla som vill ha hjälp med att sätta sig in i handboken arrangeras återigen en halvdag mellan 13:00 och 16:00. Även om den är webbsänd är tanken att deltagarna i första hand ska komma från ett visst geografiskt område, för att enklare kunna lära känna varandra och fortsätta nätverka efteråt. Denna gång är det Norrbotten.

Halvdagen är kostnadsfri för medlemmar i Svensk Elektronik, övriga betalar 1 900 kronor. Mer information och anmälan finns här (länk).

Vill du kika på handboken finns den här (länk).

Prenumerera på Elektroniktidningens nyhetsbrev eller på vårt magasin.


MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)