JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.
Annonsera Utgivningsplan Månadsmagasinet Prenumerera Konsultguide Om oss  About / Advertise

Den 1 februari öppnade GOmeasure ett kontor i Göteborg. Tidigare har den svenska marknaden bearbetats från Danmark. Företaget säljer bland annat mikrofoner, ljudanalysatorer och EMC-instrument liksom maskiner för laserbearbetning.

GOmeasure har anställt Nikas Peinert som teknisk säljare och support för bland annat Gras mikrofoner, Audio Precision ljudanalysatorer, CLC Controllaser och Luxondes EMC-instrument. Det går att både köpa och hyra instrumenten, likaså kan GOmeasure serva och kalibrera dem.

Mikrofonerna och ljudanalysatorerna från Gras respektive Audio Precision används bland annat vid utveckling av hörapparater, inom fordonsindustrin, vid hårdvaruutveckling och produktionskontroll av allahanda högtalare samt mikrofoner. De passar också vid utveckling av algoritmer för mjukvara till konferensutrustningar.

Luxondes utvecklar verktyg som mäter elektromagnetisk strålning och presenterar resultaten i en smartmobil. Det handhållna instrumentet kan mäta många frekvensområden liksom olika fältförhållanden och ger en snabb indikation på om det finns problem.

CLC gör lasrar för bland annat märkning, bearbetning och svetsning.

MER LÄSNING:
 
 
Pappersmagasinet Nyhetsbrev
SENASTE KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Vi gör Elektroniktidningen

Anne-Charlotte Sparrvik

Anne-Charlotte
Sparrvik

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Anna Wennberg

Anna
Wennberg
+46(0)734-171311 anna@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)