JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Inission satstsar på elektronikutveckling

Kontraktstillverkaren Inission skapar ett nytt affärsområde för elektronikutveckling, samtidigt läggs fabrikerna i Stockholm och Västerås under samma tak.

Kontraktstillverkare har traditionellt haft en ambivalent inställning till egen elektronikutveckling. På papperet ser det attraktivt ut för att locka in nya kunder men samtidigt är det svårt  att prissätta. Det är lockande att lägga sig lågt för att sedan tjäna pengar på tillverkningen men då måste produkten går så bra som tänkt. Dessutom gäller det att hålla beläggningen på en rimlig nivå.

Inission gör nu ett försök och det blir Johan Swärd ska se till att det lyckas. Idag är han chef för Västeråsfabriken. Det jobbet tar Christian Löfgren hand om, han är idag chef för fabriken i Järfälla och ska framgent ha ansvar för bägge fabrikerna.

– Det nya affärsområdet kommer att lanseras i mars och är en vidareutveckling av Innovate, vår framgångsrika tjänst för utveckling och konstruktion av elektronikprodukter, säger Johan Swärd i ett pressmeddelande.

MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)