JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

För två år sedan flyttade Epishine till större lokaler, nu är det dags igen. Dagens 750 kvadratmeter ska bli 1800 efter sommaren.

Epishine utvecklar organiska solceller som kan använda ljus från både inomhusbelysning och från solen. Tekniken kommer från Linköpings universitet och ger böjbara solceller tryckta på återvinningsbar plast.

– Idag är vår lokal cirka 750 och med denna har vi avtalat om 1800 med möjlighet +200 till och även tillstånd att bygga ut hela huset med ännu mer, skriver Kristina Hagstedt på Epishine i ett email till Elektroniktidingen.

Den befintliga maskinparken flyttas över och det byggs ett nytt renrum för utvecklingsarbetet. I planerna finns ytterligare investeringar för att öka kapaciteten. Företaget räknar med att ta in mer kapital för detta i början av nästa år.

MER LÄSNING:
 
SENASTE KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus