JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Embedded Conference + Elektronikmässan = Sant!

Den svenska tvådagarskonferensen om inbyggda system flyttas från hösten till våren och kommer därmed att gå parallellt med elektronikmässan i Kista. Bakom eventet den 11–12 april 2024 står branschorganisationen Svensk Elektronik och mässarrangören Easyfairs.

Beslutet innebär att det inte blir någon embeddedkonferens i början av november, som vari fallet i mer än ett decennium. Istället flyttas den fram ett halvår och går parallellt med Elektronikmässan på Kistamässan, som Easyfairs äger.

– Vi på Svensk Elektronik har som ambition att alltid främja innovation och lyfta branschens viktigaste gemensamma frågor. Genom Embedded Conference möjliggör vi högkvalitativa möten för våra medlemmar och lyfter samtidigt kunskapsnivån i branschen. Vi vet av erfarenhet att konferensen är en viktig händelse under året för branschen och är därför extra glada över att möjliggöra en återlansering tillsammans med Easyfairs Nordic, säger Svensk Elektroniks generalsekreterare Stefan Jakab i ett pressmeddelande.

Prenumerera på Elektroniktidningens nyhetsbrev eller på vårt magasin.


MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)