JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Heldagen om kylning flyttar till våren

På tisdag nästa vecka skulle Cool Sweden Workshops ha arrangerats på Stockholmsmässan i Älvsjö. Konferensen och minimässan om elektronikkylning flyttas istället till 7 maj.

– Det var många som ville delta som inte fick till det på grund av tid eller pengar såhär i slutet av året, skriver mässgeneralen Dan Wallander till Elektroniktidningen.

Programmet blir därmed aning mer omfångsrikt om allt faller på plats till våren. Tanken är att det lilla formatet ska ge deltagarna möjlighet att nätverka och få svar på sina frågor om kylning.

– Elektronikindustrin är strategiskt viktig för Sverige. Och så som industrin utvecklas driver den mot allt effektivare och kompaktare system, vilket i sin tur kommer i och med ökad effekttäthet att öka kraven på elektronikkylning. Att lösa kylning är därför en fråga om industrins framtida konkurrenskraft, säger Jussi Myllyluoma i ett pressmeddelande.

Han har jobbat med elektronikkylning – thermal management – under mer än 20 år på bland annat Nolato, EG Electronics, Siemens och Avnet, och är initiativtagare till braschnätverket Cool Sweden Initiative.

 

Prenumerera på Elektroniktidningens nyhetsbrev eller på vårt magasin.


MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)