JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Produktionen tillbaka på elektronikmässan

Den 2 och 3 april 2025 är det återigen dags för elektronikmässa i Kista. Där kommer tillverkning att uppmärksammas med en egen sektion.

Du kan bli en del av den mest spännande och dynamiska sektionen på mässgolvet, Machine Area. På plats får du som utställare möjligt att presentera och demonstrera vad, hur och varför. Som besökare får du träffa aktörer inom elektronikproduktion, se hur produktion ser ut på plats, nätverka och hitta effektiva lösningar, skriver arrangören Easyfairs i ett utskick.

Hittills är Scanditron, Wretom Consilium, Interflux Electronics och Smarttec Nordic klara för det som arrangören döpt till Machine Arena.

Satsningar av den här typen har gjorts tidigare under namnet Live Production. Senast det begav sig, 2016, tillverkades drygt 400 kretskort samtidigt som olika parametrar varierades. Efteråt gjordes en utvärdering som visade vad som fungerade och hur man absolut inte skulle göra.

Hur ambitiös satsningen blir 2025 återstår att se, mycket beror på vad de utställande företagen vill göra. En av tankarna är att göra mässan mer attraktiv även för yngre personer som är nyfikna på elektronik.

 

Prenumerera på Elektroniktidningens nyhetsbrev eller på vårt magasin.


MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Rainer Raitasuo

Rainer
Raitasuo

+46(0)734-171099 rainer@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)