JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Guide till Motorolas 8-bitare

Motorola har tagit fram en webbplats som man vill ska bli den naturliga platsen för kunder att söka information kring företagets engångsprogrammerbara 8-bitars styrkretsar.


På http://www.motorola.com/semi/otp finns länkar till allt som har med Motorolas OTP-styrkretsar att göra. OTP står för One Time Programmable.

Tjänsten ger information om sju av Motorolas 8-bitars OTP produkter. Ett exempel är den nya 68HC705KJ som innehåller 1,2 kbyte EPROM och 64 byte RAM. Enligt företaget är detta världens billigaste 8-bitars OTP-styrkrets, den kostar mindre än 50 cent per styck.

Produktinformation och teknisk dokumentation erbjuds också. Motorola lovar att de som beställer direkt via nätet får sina leveranser snabbare än någonsin. Det finns ett "virtuellt varuhus" där man kan beställa kretsar. Till varje krets hör också ett kompletterande programvarupaket som kan laddas ner utan kostnad.

Beställaren får en orderbekräftelse, som anger det preliminära priset, och själva ordern skickas sedan direkt till den lokala distributören som står för leveransen.

Susan Kelly

Prenumerera på Elektroniktidningens nyhetsbrev eller på vårt magasin.


MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)