JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Anritsu vill testa fler mobiler
Den japanska test- och mätinstrumentleverantören Anritsu tar hjälp av det finska testhuset Enko för att stärka sitt utbud när det gäller produktionstest av bland annat mobiltelefoner.

- Enko har en unik kompetens när det gäller att utveckla systemtest för mobiltelefoner som kompletterar Anritsus ledarskap när det gäller instrument för den här typen av tillämpningar, säger Ragnar Lindholm, landschef för Anritsu i Sverige, Norge och Danmark.

Enko har utvecklat en testplattform baserad på National Instruments programvara Teststand för att testa radiokommunikationen men även skärmar och kameror. Programvaran är flexibel och tillåter att kunderna gör egna modifieringar.

- Med Enkos programvara kan vi vara tidiga på marknaden med lösningar för bland annat eHSPA, Wimax och LTE, säger Ragnar Lindholm.

Men testningen kan också användas på andra produkter än mobiltelefoner som innehåller en radiodel. De två företagen kommer att demonstrera systemet på mässan Elektonik/EP den 28 30 januari i monter C08:59.
MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus