JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Svep öppnar i Helsingborg
Elektronikkonsulten Svep Design Center öppnar ett lokalkontor i Helsingborg. Företaget förbereder sig därmed för ytterligare expansion under året.
Lundaföretaget Svep Design Center var ett av 359 företag som utsågs till Årets Superföretag 2007 av Veckans Affärer (länk). Nu förbereder sig Svep för ytterligare ett år av god tillväxt genom att öppna ett lokalkontor i Helsingborg. Det nyöppnade kontoret gör att man kommer närmare sina lokala kunder och samtidigt får möjlighet att anställa ny personal.

– Vårt erbjudande att vara en heltäckande och stabil partner i utvecklingen av nya produkter och att kunna stödja kunden igenom hela processen från idé till produktion har varit mycket uppskattat. Därför är det naturligt att expandera i regionen, säger Lars Gustavsson, vd på Svep Design Center i ett pressmeddelande.

Sveps 30 personer starka konsultverksamhet riktar huvudsakligen in sig på elektronik, programmering och systemutveckling. Bland kunderna finns bland andra Ericsson och Sony Ericsson. Företaget har sedan tidigare ett lokalkontor i Köpenhamn.
MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)