JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.
 ETN.fi  Annonsera Utgivningsplan Månadsmagasinet Prenumerera Konsultguide Om oss  About / Advertise
söndag 29 mars 2020 VECKA 13
Konsultföretaget Knightec utökar nu Stockholmskontoret med en nybildad grupp för inbyggda system. Företaget har rekryterat Nicklas Gustafson från Enea för att leda satsningen.

– Vi befinner oss i en stark tillväxtfas med fler kunder och större projekt och ser att elektronik och mjukvara blir allt viktigare inom våra traditionella kompetensområden. Tack vare vårt nya kompetensområde kan vi spänna bågen ytterligare och ta ansvar för hela kedjan, från kompetensleveranser till komplexa projektåtaganden med eftermarknad, vilket är något som efterfrågas i allt större omfattning av våra kunder, säger Knightecs vd Dimitris Gioulekas i ett pressmeddelande.

Knightec, med huvudkontor i Örnsköldsvik, har cirka 200 konsulter fördelade på sex orter i Sverige. Företaget har kompetens inom projektledning, industridesign, beräkning, mekanik, elektronik/mjukvara, produktionsteknik och validering/kvalitetssäkring. Kunderna finns inom bland annat life science, livsmedel, försvar och industri.

– Det känns oerhört spännande att tillsammans med mina medarbetare kunna erbjuda Knightecs kunder spetskompetens som främjar produktutvecklingen inom områden som elektronik och mjukvara för hård realtid och digital signalbehandling, säger Nicklas Gustafson i ett pressmeddelande.
MER LÄSNING:
 
Här får du våra nyheter gratis
• Tidningen, i brevlådan (länk).

• Dagligt nyhetsbrev (länk).

236
elektronik­konsulter

Registrera ditt företag nu!
SENASTE KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Vi gör Elektroniktidningen

Anne-Charlotte Sparrvik

Anne-Charlotte
Sparrvik

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Anna Wennberg

Anna
Wennberg
+46(0)734-171311 anna@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)