JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Silica drar igång sajt för inbyggt Windows

Komponentdistributören Silica har startat en sajt med information och kundstöd kring operativsystemet Windows Embedded (länk). Tanken är att göra det lättare för kunder att utveckla inbyggda system med detta operativsystem.

- Alldeles för många sajter är enbart säljbrev och inget annat. Vår sajt fokuserar på genuint kvalitetsstöd och värdefull information som användarna inte kan få någon annanstans, säger Martin Grossen, ansvarig för Microsoftaffärsutveckling på Silica.

Företaget menar att det blir en allt större utmaning att hitta rätt operativsystem för inbyggda system, i takt med att hårdvaran blir allt mer komplex. Den nya sajten, som finns på www.msembedded.biz, är tänkt att förenkla urvalsprocessen för ingenjörer både vad gäller operativsystemet och tillhörande verktyg.

Sajten finns till en början på engelska och tyska, med en fransk version under uppbyggnad. Stöd och information finns för alla Microsofts operativsystem för inbyggnad, såsom Windows CE, Windows XP och Wepos. Bland annat finns här utförliga produktbeskrivningar, tekniska detaljer, licensvillkor, möjlighet att beställa utvecklingskit och därtill en rad konstruktionstips.

Prenumerera på Elektroniktidningens nyhetsbrev eller på vårt magasin.


MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)