JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.
Annonsera Utgivningsplan Månadsmagasinet Prenumerera Konsultguide Om oss  About / Advertise
Komponentdistributören Silica har startat en sajt med information och kundstöd kring operativsystemet Windows Embedded (länk). Tanken är att göra det lättare för kunder att utveckla inbyggda system med detta operativsystem.

- Alldeles för många sajter är enbart säljbrev och inget annat. Vår sajt fokuserar på genuint kvalitetsstöd och värdefull information som användarna inte kan få någon annanstans, säger Martin Grossen, ansvarig för Microsoftaffärsutveckling på Silica.

Företaget menar att det blir en allt större utmaning att hitta rätt operativsystem för inbyggda system, i takt med att hårdvaran blir allt mer komplex. Den nya sajten, som finns på www.msembedded.biz, är tänkt att förenkla urvalsprocessen för ingenjörer både vad gäller operativsystemet och tillhörande verktyg.

Sajten finns till en början på engelska och tyska, med en fransk version under uppbyggnad. Stöd och information finns för alla Microsofts operativsystem för inbyggnad, såsom Windows CE, Windows XP och Wepos. Bland annat finns här utförliga produktbeskrivningar, tekniska detaljer, licensvillkor, möjlighet att beställa utvecklingskit och därtill en rad konstruktionstips.
MER LÄSNING:
 
Pappersmagasinet Nyhetsbrev

SENASTE KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Vi gör Elektroniktidningen

Anne-Charlotte Sparrvik

Anne-Charlotte
Sparrvik

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Anna Wennberg

Anna
Wennberg
+46(0)734-171311 anna@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)