JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Fullbokat på tillförlitlighetsdagen
Men en vecka kvar till evenemanget ”Tillförlitlighet 2008” ser det ut att bli trångt på Stockholmsmässan. Lokalen rymmer bara 200 personer och redan nu är över 160 deltagare anmälda, inklusive utställare, sponsorer och press.

De anmälda deltagarna till ”Tillförlitlighet 2008” den 3 september på Stockholmsmässan i Älvsjö representerar många storföretag som Ericsson, ABB, Bombardier, Volvo, Scania och SAAB samt en mängd legotillverkare.

– Det kan tolkas som att frågorna om kvalité och tillförlitlighet tillmäts en allt större betydelse, säger projektledaren Magnus Eriksson i ett pressmeddelande.

- Det är tydligt att RoHS-direktivet och kraven på blyfritt sätter sina spår i företagens alltmer sofistikerade elektronikprodukter, kommenterar Lars Wallin, som förutspår en het debatt mellan användare och leverantörer.

På tillförlitlighet 2008 ska analyserna av de kort som tillverkades på mässan i januari att presenteras och av förhandsinformationen framgår att det finns en hel del kvalitetsproblem.

Mer information här (länk)
MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)