JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.
 ETN.fi  Annonsera Utgivningsplan Månadsmagasinet Prenumerera Konsultguide Om oss  About / Advertise
måndag 13 juli 2020 VECKA 29
Optokommunikationsföretaget Transmode får allt fler order i Asien, och ökar därför sin försäljningskapacitet där. Företaget har också rekryterat en ny försäljningschef från en av sina kunder som blir bas på Sydostasienkontoret i Kuala Lumpur.
Transmode har på sistone fått en rad order från operatörer i Asien, bland annat från Malaysia Fiberail, och räknar med att tillväxten där blir snabbare än i någon annan region under de närmaste åren. Såväl fast som mobilt bredband byggs ut snabbt, och därtill saknas avreglering av kopparnäten, vilket gynnar utbyggnaden av optisk fiber och WDM-lösningar.

- Hittills har WDM mest används i asiatiska stamnät (backbone) och kärnnät (core), men för att möta behovet av ökad bandbredd har vi märkt att WDM nu allt oftare dyker upp i metronäten. Och det är ju precis vad Transmode fokuserar på, säger företagets försäljningschef Björn Andersson i ett pressmeddelande.

Företaget har också rekryterat Paul Joseph till ny försäljningschef för Sydostasien, med placering i Kuala Lumpur, Malaysia. Han var tidigare ansvarig för Virgin Media, en av Transmodes större kunder. På hans agenda står bland annat Transmodes deltagande i mässan Communicasia i Singapore i juni.
MER LÄSNING:
 
Här får du våra nyheter gratis
• Tidningen, i brevlådan (länk).

• Dagligt nyhetsbrev (länk).

245
elektronik­konsulter

Registrera ditt företag nu!
SENASTE KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Vi gör Elektroniktidningen

Anne-Charlotte Sparrvik

Anne-Charlotte
Sparrvik

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Anna Wennberg

Anna
Wennberg
+46(0)734-171311 anna@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)