JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.
Annonsera Utgivningsplan Månadsmagasinet Prenumerera Konsultguide Om oss  About / Advertise
Konsultföretaget Prevas har valts in i test- och mätjätten National Instruments mest prioriterade grupp av samarbetspartners. Prevas är första företag i Skandinavien att ta plats i alliansen.
När Prevas kliver in i National Instruments närmaste krets av samarbetspartners, Select Alliance Partner, är det som sjuttonde företag i världen. Därmed har Prevas nått till den tredje och högsta nivån i NI:s partnerprogram, från att tidigare tillhört mellannivån.

– Det här betyder att National Instruments utökar sitt samarbete med oss. Företaget kommer att slussa kunder till oss i större utsträckning och våra gemensamma affärer kommer att öka. NI kommer även att hjälpa oss i vår marknadsföring, förklarar Helena Lundin, informationsansvarig på Prevas.

Det svenska företaget har utvecklat lösningar baserade på National Instruments teknik i över femton år. Prevas bygger kundanpassade lösningar, men erbjuder även halvfärdiga plattformar och moduler med tillhörande byggblock inom en rad olika branscher, exempelvis telekom, försvar, fordon och tillverkningsindustrin.

– Det är med stor stolthet vi idag kan nämna Prevas som Select Alliance Partner till National Instruments. Nya möjligheter har öppnat sig och vi kan nu i ännu större utsträckning leverera omfattande lösningar till kunder över hela världen, säger Prevas vd Mats Lundberg i ett pressmeddelande.
MER LÄSNING:
 
Pappersmagasinet Nyhetsbrev

SENASTE KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

 

Vi gör Elektroniktidningen

Anne-Charlotte Sparrvik

Anne-Charlotte
Sparrvik

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Anna Wennberg

Anna
Wennberg
+46(0)734-171311 anna@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)