JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.
 ETN.fi  Annonsera Utgivningsplan Månadsmagasinet Prenumerera Konsultguide Om oss  About / Advertise
söndag 29 mars 2020 VECKA 13
Japanska test- och mätpecialisten Anritsu tar hjälp av finska Orbis för att korta tiderna för reparationer och kalibrering. Samarbetet gäller enklare instrument från Site Masterfamiljen som används för antenn och kalbeltest.
– Förändringen beror inte på att vi drar ned på vårt servicecenter i Sverige. Vi tar hjälp av Orbis för att kunna ge snabbare service till våra kunder i Sverige, Finland och Baltikum, säger Jonathan Borrill på Anritsu.

Kunder med billigare instrument som Site Master är i många fall inte lika välorganiserade som de kunder som använder mer komplicerade testsystem. De senare bokar normalt service och kalibrering i god tid, enligt Jonathan Borrill. Eftersom serviceenheten i Kista har begränsad kapacitet kan ett större pågående uppdrag innebära att akuta reparationer eller kalibreringar inte går att göra.

– Vi har i första hand använt England som backup men det kommer att gå snabbare nu när vi kan skicka instrumenten till Finland istället.

Mycket handlar om att flygtransporterna helt enkelt går snabbare och smidigare till vårt östra grannland än till England.

– Vi kan garantera att ett instrument är framme dagen efter vi skickat det när det går till Finland, säger Jonathan Borrill.
MER LÄSNING:
 
Här får du våra nyheter gratis
• Tidningen, i brevlådan (länk).

• Dagligt nyhetsbrev (länk).

236
elektronik­konsulter

Registrera ditt företag nu!
SENASTE KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Vi gör Elektroniktidningen

Anne-Charlotte Sparrvik

Anne-Charlotte
Sparrvik

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Anna Wennberg

Anna
Wennberg
+46(0)734-171311 anna@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)