JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Hitta exjobbare i Mälardalen
Den 11 november i Västerås och den 18 november i Eskilstuna är det dags för Exjobbdagarna som arrangeras av Mälardalens högskola. Då finns chansen för företag i regionen att träffa studenter och kanske också få ett exjobb utfört.
Speedating, en föreläsning och mingel. Det är beståndsdelarna när Mälardalens högskola marknadsför sina Exjobbsdagar. Tanken är att det lokala näringslivet ska kunna hitta studenter som med sina examensarbeten kan hjälpa till att lyfta företagen.

I Västerås finns ingenjörsutbildningar inom energi, bygg, miljö, mark & vatten, datateknik, robotik och flygteknik. Här finns de flesta ekonomprogrammen, internationella marknadsföringsprogrammet, och intenational business management. På datasidan finns det datavetenskapliga programmet med flera olika inriktningar. Alla språkutbildningar finns i Västerås liksom utbildning inom folkhälsovetenskap.

I Eskilstuna finns bland annat innovationsprogrammet, ingenjörsutbildningar inom innovation och produktdesign samt management, innovation, produktion och logistik och några ekonomprogram

Deltagandet är gratis och senaste anmälningsdag är den 4 november. Mer information finns här (länk).
 
MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)