JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Kiselveteran till ST-Ericsson
Plattformsbolaget ST-Ericsson har rekryterat Edgar Auslander som ansvarig för strategisk planering. Auslander grundade Texas Instruments enhet för trådlös teknik och har även en bakgrund på Intel.
Nyligen tillträdde Texas Instrumentsveteranen Giles Delfassy posten som vd på det av ST och Ericsson samägda mobilplattformsbolaget ST-Ericsson. Nu har han rekryterat sin förre kollega Edgar Auslander till bolaget, och gett honom ansvar för strategisk planering.

– Edgars imponerande meritlista blir en nyckel när vi utvecklar strategier som ska bidra till fortsatt innovation och affärsledarskap, kommenterar Delfassy i ett pressmeddelande.

Edgar Auslander har jobbat i halvledarvärlden i över 20 år. Han var en av grundarna av enheten för trådlös teknik på Texas Instruments, och var även där ansvarig för strategi och affärsutveckling.

Han har också varit chef för Intelavdelningen "Ultra Mobility Group", hjälpt nystartade företag i Silicon Valley inom både hård- och mjukvara, samt under två år arbetat för en kalifornisk riskkapitalist. Därtill har han skrivit en bok om DSP-programmering för mobilkommunikation.
MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)