JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Partnertech hämtar ny vd från Ikea
Leif Thorwaldsson, som idag arbetar inom Ikea-koncernen blir ny vd och koncernchef på den börsnoterade kontraktstillverkaren Partnertech efter Rune Glavare.
Leif Thorwaldsson är idag operativt ansvarig för affärsområdet Solid Wood inom Swedwood AB, en företagsgrupp inom Ikeakoncernen med fokus på tillverkning och distribution av träbaserade möbler och kök.

Han har tidigare bland annat arbetat som vd och koncernchef för CPT-gruppen, ett företag inom grafisk logistik och IT, samt haft en rad positioner inom Cardo-koncernen. Leif Thorwaldsson är 51 år och utbildad civilingenjör från Chalmers tekniska högskola.

– Under de senaste två och ett halvt åren har Rune Glavare genomfört omfattande förändringar och omstruktureringar i Partnertech-koncernen. Rune har i detta arbete gjort utomordentliga insatser och hans erfarenhet och kunskap om kontraktstillverkningsbranschen har varit till mycket stor nytta. Under hans år som vd har koncernen förbättrat såväl prestanda som effektivitet och har nu en plattform med tydliga affärsområden, en effektiv industriell struktur och ett attraktivt kunderbjudande att bygga vidare på, säger Partnertechs styrelseordförande Patrik Tigerschiöld i ett pressmeddelande.
MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)