JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Mems-konferens med applikationsfokus

Mems-konferens med applikationsfokus

Årets upplaga av mikromekanikkonferensen MSW, Micronano System Workshop, i Stockholm den 4-5 maj har innovationstänkandet och applikationsnyttan i fokus. Förutom de sedvanliga presentationerna och den minimalistiska utställningen blir det också speeddating för att koppla ihop besökarna.
– Vi är väldigt glada att ha Benedetto Vigna, från ST som talare, han är väldigt upptagen. Benedetto Vigna ligger bakom deras stora framgångar inom mems och är mannen bakom Wii-kontrollen, säger professor Göran Stemme som ingår i organisationskommittén.

En annan av de inbjudna talarna är professor Luke Lee från Berkeley, Kalifornien.

– Han är väldigt stark på life science och har en särskild vurm för personlig medicinering där man kan använda mems för mer individanpassade läkemedel.

Precis som senast i Göteborg 2008 får årets upplaga av MSW en inriktning mot industriella tillämpningar.

– Konferensen blir vad deltagarna gör den till men det brukar vara en mycket uppskattad mötesplats för akademi, industi och institut från hela Norden, säger Göran Stemme.

Nytt för i år är att det förutom presentationer, posters och utställning även blir speeddating. Tanken är att bland annat koppla ihop forskarnas kunskaper med industrins behov.

Det går fortfarande att skicka in förslag på presentationer och att boka plats i utställningen. Organisatörerna hoppas på uppåt 250 deltagare på konferensen som är förlagd till Radisson Hotel i Hagaparken den 4-5 maj. Mer information finns här (länk).
MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)