JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Vd-karusell på Digital Vision
Bengt Broman, förr vd på Mydata, har utsetts till tillförordnad vd för Digital Vision efter Michael Freudenthal. Denne lämnar företaget efter bara tre månader, "på grund av olika syn på hur bolaget skall utvecklas framöver" som det uttrycks i en pressrelease.
Bildbehandlingsbolaget Digital Vision har av allt att döma gett vd Michael Freudenthal sparken. I ett kortfattat pressmeddelande står att han lämnar bolaget med omedelbar verkan på grund av olika syn på hur bolaget skall utvecklas framöver. Michael Freudenthal tillträdde så sent som december i fjol, och efterträdde då Klas Åström.

Styrelsen har som tillförordnad vd utsett styrelseledamoten Bengt Broman. Han har tidigare varit vd på Mydata Automation, och före dess även på LGP Allgon och på Teracom. Han har även tidigare varit vd för Digital Vision under en kortare period år 2004.

– Vi kommer omedelbart att påbörja processen med att rekrytera en ny vd som kan leda Digital Vision mot de mål vi har satt upp, säger styrelseordförande Håkan Ramsin i pressmeddelandet.
MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)