JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Inemi uppdaterar produktionskarta
Branschorganisationen Inemi, The International Electronics Manufacturing Initiative, har påbörjat arbetet med nästa upplaga av sin karta till framtiden och arrangerar därför ett möte i Belgien den 16 juni för att få in synpunkter från europeiska företag. I rapporten, som uppdateras vartannat år, pekar organisationen ut vilka hinder och utmaningar som den tillverkande delen av elektronikindustrin står inför.
Avstamp för “2011 Roadmap” skedde i Silicon Valley i februari men för att få in synpunkter även från Europa arrangerades ett webbaserat möte den 19 mars med fokus på medicinteknik och fordon.

Nu följer Inemi upp med ett möte på forskningsorganisationen Imec i Belgien den 16 juni. På mötet kommer tre seminarier att behandla tillämpningsområdena medicinelektronik, konsumentelektronik och fordonselektronik. Men det finns också ett antal tekniskt orienterade arbetsgrupper som avhandlar ämnen som miljöfrågor, lysdioder, solceller, ytmontering, substrat, kapsling, kontaktdon, energilagring och mikromekanik.

Likande möten hålla även I USA och Asien. Själva rapporten ska vara klar under första kvartalet 2011.

Mer information om mötet i Belgien finns på (länk).
MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)