JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Petri efter Ronny på Testhouse Nordic
Efter bara ett år lämnar Ronny Skiöld posten som vd på test- och mätdistributören Testhouse Nordic. Ny vd blir Petri Sutela.
– Det har varit ett bra år men det har varit svårt att arbeta i ett litet entreprenörsstyrt bolag och dialogen mellan ägare och mig själv har inte alltid varit enkel. Jag är dock stolt över vad vi har åstadkommit under vårt första år som Agilent Technology Partner vilket inte minst bevisas av att Testhouse Nordic fick pris av Agilent under 2010 som bästa partner inom EMEA, säger Ronny Skiöld i ett pressmeddelande.

Efter en mångårig karriär på Tektronix kom Ronny till Testhouse Nordic för ganska precis ett år sedan via Wind River, Acte och Rohde & Schwarz. Samtidigt som han började blev det klart att företaget blev Agilents förlängda arm i Sverige (länk). Samarbetet lovordades nyligen av Agilents europachef Benoit Neel (länk).

Men uppenbarligen har Ronny inte gått ihop med Testhouse Nordics ägare Harald Kruger som tidigare var vd och ägare av Pendulum Instruments och som intervjuades av Elektroniktidningen förra hösten (länk).

– Ronny har gjort ett bra jobb och satt Testhouse på kartan. Jag vill önska Ronny Skiöld lycka till i framtiden. Det är inte lätt att ha två starka viljor i ett och samma företag och den här gången fungerade det inte riktigt. Jag är dock mycket nöjd med hur Testhouse har utvecklas och vårt samarbete med Agilent är mycket bra, säger Harald Kruger i samma pressmeddelande.
MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)