JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Micron satsar på tillgänglighet
Minnestillverkaren Micron Technology har sjösatt ett program som lovar mer än tio års tillgänglighet på ett urval av företagets minnesprodukter. Tanken är att företag som tillverkar medicinsk utrustning, fordon och annan industriutrustning ska kunna känna större förtroende inför framtida minnesköp.
Minnestillverkarna styrs i stor utsträckning av efterfrågan i konsumentledet och därmed konjunkturen. Efterfrågan åker berg-och-dalbana, samtidigt som teknikutvecklingen går i ett rasande tempo. Minnen som NAND-flash rymmer allt mer och blir allt billigare per byte, men större minnesstorlekar ger också lägre tillförlitlighet och kortare livslängd.

Nu vill Micron tydliggöra att industriföretag som är beroende av stabila leveranser under lång tid kan lita på företaget som seriös partner i framtiden. Det görs genom ett nytt program, döpt till Product Longevity Program (PLP). Kriteriet för att ett minne ska inlemmas i PLP-portföljen är att det ska finnas på marknaden i minst tio år.

Microns PLP-portfölj består till en början av femton minnesfamiljer som inkluderar DRAM, parallella och seriella NOR-flash samt mindre NAND-flashminnen (se länk).
MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus