JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Bygg din egen komponentkatalog
Mrocat BETAFarnell Element14 provkör en ny sorts komponentkatalog – kunden kan skapa en egen skräddarsydd variant. Företaget testar idén på sitt sortiment inom underhåll och reparation och hoppas nu på återkoppling från användare för att få hjälp att slipa systemet.
Mrocat Beta heter den nya katalogen, som du hittar online på http://farnell.com/mrocat/.

Till vänster i onlineversionen av katalogen finns en flik där du kan välja att skapa din egen katalog, baserad på en sökning i onlinekatalogen eller på att du direkt anger sidnummer. Din egen katalog genereras som en pdf-fil som du kan skriva ut eller skicka till ett tryckeri. Eller behålla som den är på datorn.

Onlinekatalogen uppdaterar sin prisinformation i realtid. Här kan du också plocka ihop din egen varukorg med ett klick, eller göra anteckningar och lägga in bokmärken.

17 000 produkter från 300 märken finns i Mrocat Beta, fördelade på drygt 500 sidor. Det du ser är Farnells sortiment inom kontaktdon, elektromekanik, automation, strömförsörjning, test och mät, verktyg och underhåll.

En länk överst på sidan leder till ett formulär där kunden kan ge återkoppling.

– Det här är bara en av många tidsbesparande innovationer som vi har under utveckling för våra kunder, säger Alan Paterson, marknadschef på Farnell element14 i ett pressmeddelade.

När betatestet är avslutat kommer den slutgiltiga versionen av katalogen – med återkopplingen från användarna inbakad – att användas som grund för fler kataloger.

Farnell Element14 är en global distributör av  elektronikkomponenter med cirka 500 000 lagerförda produkter från 3 500 leverantörer.
MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)