JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. IAR bildar franskt bolag
Nu har IAR Systems ett ”société à responsabilité limitée” i Frankrike. Uppsalaföretaget skapar ett bolag för att ta hand om sin verksamhet i Courtaboeuf Cedex, sydväst om Paris.
Kontoret i sig har redan funnits i ett antal år och hunnit bygga upp en relation med en ”stor” kundbas. Det nya är att kontoret förvandlas till IAR Systems SARL.

Genom att skapa bolaget säger sig IAR demonstrera att dess engagemang i det franska nätet kring inbyggda system är värt att ta på allvar.

Courtaboeuf Cedex-kontoret är härmed den första instans som IAR:s kunder i Frankrike bör vända sig till. Det är inte bara en säljkanal utan tar också emot kundsupport.

– Vi ser en stor potential i den här regionen med enastående lösningsinriktade inbyggnadsutvecklare, skriver IAR i ett pressmeddelande.

Inbyggnadsföretagt IAR:s flaggskepp är produkten Embedded Workbench som enligt företaget är världens mest använda  utvecklingsmiljö för programmering av styrkretsar i C och C++ med stöd för tio styrkretsfamiljer, bland dem drygt 2000 ARM-plattformar och 4000 Renesas-plattformar.

På IAR Systems SARL hittar vi idag Franck Vancoellie som är fältapplikationsingenjör och Bénédicte Bissey-Yassa som är säljare.
MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)