JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Nominerad till två telekompris inom två dagar

Nominerad till två telekompris inom två dagar

Svenska Cellmax – som utvecklar och tillverkar världens mest effektiva antenner för radiobasstationer – har nominerats till LTE North America Award, som är ett prestigefyllt nordamerikanskt LTE-pris. 
I måndags blev det officiellt att Kistabaserade Cellmax är en av fem svenska företag som nominerats till ”Årets företag” (länk), en titel som delas ut  på den årliga Guldmobilgalan  som hålls i november.

Nu visar det sig att Cellmax nominerats till ytterligare ett pris i telekomvärlden för sina energieffektiva antenner. Denna gången i kategorin ”Best LTE RAN product” – en utmärkelsen ämnad att belöna nätverkselement i accessnäten som är exceptionella inom sitt område och som bidrar till att kommersiell LTE blir mer attraktivt för operatörerna att bygga ut.

Övriga nominerade i samma kategori som Cellmax är Nokia Siemens Networks, Alcatel-Lucent, Reverb Networks och Spidercloud Wireless. Vinnarna till de olika LTE-prisen kommer att meddelas under mässan ”LTE North America 2012 Conference and Exhibition” som går av stapeln i Dallas, Texas, den 14 november.
MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)