JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Intersil söker fler kundkanaler med Future
Halvledartillverkaren Intersil går på jakt efter ytterligare distributionskompetens i syfte att driva på efterfrågan. I somras meddelande företaget att ett distributionsavtal skrivits med katalogdistributören Mouser Electronics. Nu lägger företaget även till Future Electronics som distributionspartner på global nivå.
– Future har en stark industriell fokusering och unika program för att stimulera affärsverksamheten, och vi är övertygade om att företagets team av engagerade säljproffs kommer att bli ett mycket positivt tillskott till vår befintliga kanal, säger David Loftus med ansvar för försäljning och marknadsföring på Intersil i ett pressmeddelande.

Därmed får Intersils sortiment av analoga och blandsignalskretsar en till distributionskanal i sitt redan ganska späckade distributionsnätverk.

I somras skrev företaget ett globalt avtal med Mouser. Sedan tidigare distribueras företagets kretsar av Avnet och Farnell  – som har olika namn i olika delar av världen –  på global nivå. Dessutom har Intersil flera lokala distributörer i olika delar av världen, bland annat Rutronik i Europa.
MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)