JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Würth startar applikationscentrum i München
Fler referenskonstruktioner med kringkomponenter från Würth. Det ska bli resultatet av det nya applikationscentrum som företaget öppnar i München.
– Vi kommer att jobba ännu närmare IC-tillverkarna och kunna hjälpa deras Europakontor med designsupport för nya kretsar som ska ut på marknaden. Vi kommer att kunna se allt fler referenskonstruktioner med komponenter från Würth Elektronik som förstahandsval framöver, förklarar Martin Danielsson på det svenska kontoret, i ett mail till Elektroniktidningen.

Ett exempel på en dylik referenskonstruktion är den experimentlåda för energiskördning som Würth tog fram tillsammans med Energy Micro och Linear Technology förra hösten (länk).

Det är Würths dotterbolag Würth Elektronik eiSos som står bakom satsningen. Företaget utvecklar både passiva och aktiva komponenter inklusive EMC-komponenter, DC/DC-omvandlare, trådlös energiöverföring liksom energiskördning.
MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)