JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Elmia firar 30 år med Annie Lööf

När mässan Elmia Subcontractor öppnar dörrarna för 30:e gången är det med mer internationell närvaro än någonsin tidigare. Samtidigt har mässan lyckat attrahera näringsminister Annie Lööf, som bland annat ska diskuterar underleverantörernas vardag.
Den 12:e till 15:e november är det dags för den stora underleverantörsmässan Elmia Subcontractor i Jönköping. Här har över tusen underleverantörer möjlighet att träffa inköpare, produktutvecklare, konstruktörer och företagsledare, lockar mässan.

En av höjdpunkterna under mässans är näringsminister Annie Lööf, som besöker mässan under den andra dagen. Strax före lunch ska hon tala under temat ”Hårda eller mjuka klappar till underleverantörerna?”, för att lagom till lunchfikat vara med i en politikerdebatt under temat ”Hur skapar vi de nya jobben i de små företagen?”.

Samtidigt har mässan jobbar hårt under året för att skapa bra förutsättningar inför öppnandet. På det internationella planet har Elmia inlett ett samarbete med franska Midest, som är världens största mässa för underleverantörsindustrin (länk), knutit till sig Berlin med omnejd som partnerregion (länk) samt stärkt banden till det danska exportrådet samt Danmarks ambassad. Totalt finns 17 internationella samlingsmontrar på årets mässgolv.

Mässans program är gediget och uppdateras löpande. Se här för det aktuella programmen dag för dag (länk).
 

Prenumerera på Elektroniktidningens nyhetsbrev eller på vårt magasin.


MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)