JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Serbien vill träffa dig

Serbiska ambassadenSerbien vill träffa dig

Den 25 november i Stockholm har du en chans att bekanta dig med den serbiska ICT-industrin. Ericsson och Verisec är redan en del av den, och de kommer att vara på frukostseminariet och berätta om sina erfarenheter.
Det surrar mycket kring Serbien enligt landets ambassad, som bjuder in till ett arrangemang kallat Serbia ICT Talks 2014.

Syftet är att presentera den serbiska ICT-marknaden och de möjligheter den erbjuder till svenska ICT-företag och dess beslutsfattare, skriver ambassaden, som tror att det finns outnyttjade synergier mellan våra två ekonomier.

Det kommer att handla om marknadspotential och affärsperspektiv. Och om outsourcing, eller nearshoring som det kallas när man outsourcar till ett grannland.

Landet gör anspråk på att ha en hög utbildningsnivå i sin yrkeskår – 86 procent inom ICT-området har universitetsutbildning.

Stockholms handelskammare och Serbian Swedish Business Council är medarrangörer. Man har också partners: Acreo, Swedsoft, Chamber Trade Sweden, Global Entrepreneurship Week, SpringFellow och Stockholm Group World Trade Associations & Investments .

Utöver Ericsson och Verisec  kommer Serbiens telekommunikationsminister och en vd på ett serbiskt nätverk av affärsänglar att hålla presentationer.
 
Det här är också en chans att få skaka hand med Serbiens ambassadör i Sverige.

Mer information om eventet kan hittas på http://www.chamber.se/evenemang/serbia-ict-talks.htm, där anmälan kan också göras.
MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)