JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

STING UPPMANAR:

Våga satsa på cleantech

Har du en innovativ affärsidé inom energi- och miljöteknik, men tvekar om du ska satsa? Sök till Startup Cleantech, just lanserat av affärsinkubatorn Sting. Målet är att minst tre miljöteknikbolag ska kickas igång inom ett år.
Startup Cleantech är ett kostnadsfritt träningsprogram för dig som vill få hjälp att vässa och formulera din affärside inom energi- och miljöteknik. Målet är att inspirera fler forskare, innovatörer och entreprenörer att våga förverkliga sina affärsidéer.

Programmet, som leds av Magnus Rehn, affärscoach på Sting inom cleantech, samt Karin Ruiz, konsult och affärscoach inom socialt entreprenörskap, startar den 20 april och pågår kvällstid under två månader. Totalt ingår sex workshops, där alla projekt får  presentera sin affärsidé inför ett nätverk under den sista. ”Bästa Startup-projekt” kommer att utses vid en avslutningsceremonin och vinnaren får 10 000 kronor.
 
Planen är att tio projekt ska antas. Varje bör bestå av 2 till 3 personer.  

Vill du vara med? Ansök då här senast den sista mars (länk).

Sting har tidigare genomfört flertalet liknande startup-program inom ICT och Life Science, men nu är det alltså premiär för Cleantech-området.
MER LÄSNING:
 
SENASTE KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus