JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Powerbox stärker med Patrick

Powerbox stärker med Patrick Le Fèvre

Patrick Le Fèvre blir marknadschef på kraftspecialisten Powerbox. Patrick har mångårig erfarenhet inom kraftområdet, inte minst som marknadsansvarig på Ericsson Power Modules där han bland annat med framgång drivit övergången mot digital kraft.
Patrick Le Fèvre har arbetat med kraftelektronik i 25 år och mycket av hans arbete har handlat om teknikutveckling för att minska energiförbrukningen. Digital kraft är ett sådant praktexempel.

Nu tar Patrick Le Fèvre  plats i Powerbox internationella team, där han rapporterar direkt till vd.

– Patricks kompetens inom marknadsföring och teknik blir en enorm tillgång när vi nu fortsätter att expandera vår verksamhet internationellt, säger Martin Sjöstrand, vd på Powerbox.

Själv är Patrick mycket entusiastisk inför framtiden.

– Min erfarenhet av att arbeta i nära samarbete med produktledning, forskning och utveckling, särskilt när det gäller initiativ för att minska energiförbrukningen, kommer att vara ovärderlig i denna nya roll, säger han.

Powerbox, grundar 1974, har huvudkontor i Gnesta och lokala kontor i ytterligare 14 länder världen över. Företaget konstruerar och säljer avancerade kraftlösningar för fyra marknader – industri, medicin, transport/järnväg samt försvar.

Prenumerera på Elektroniktidningens nyhetsbrev eller på vårt magasin.


MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)