JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Mats Eriksson till Orbit One

Mats Eriksson till Orbit One

Kontraktstillverkaren Orbit One mobiliserar för att växa. Så sent som för några veckor sedan meddelade företaget att det söker en Key Account Manager. Nu är det klart. Mats Eriksson, med många års erfarenhet inom elektronikbranschen, tar plats på företagets Stockholmsenhet.
– Det känns mycket bra att få börja arbeta på Orbit One. Det är ett företag som har utvecklats mycket de senaste åren och jag hoppas kunna bidra ytterligare med min långa erfarenhet från elektronikbranschen. Jag har tidigare arbetet både inom elektronikproduktion och inom komponentdistribution, säger Mats Eriksson, nytillsatt Key Account Manager på Orbit One i ett pressmeddelande.

Större efterfrågan på företagets tjänster i kombination med ett nytt renrum och nya kunder  ligger bakom satsningen, som på sikt sannolikt även innebär att fler personer kommer att behöva anställas vid fabriken i Huddinge.

– Mats blir en bra förstärkning till vår organisation. Med hans erfarenhet inom elektronikindustrin i både Sverige och Polen passar han perfekt in i vår organisation och blir ett bra tillskott till Orbit One, säger Per Jennel, marknadschef på Orbit One, i ett pressmeddelande.

Prenumerera på Elektroniktidningens nyhetsbrev eller på vårt magasin.


MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)