JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Uppslagsverk för elektronikproduktion

Kontraktstillverkaren Inission har gjort ett ambitiöst försök att skapa ett uppslagsverk för elektronikproduktion. I Inipedia ska både kunder och leverantörer hitta information som eliminerar missförstånd och underlättar kontakterna.

Inission liknar Inipedia med Wikipedia och visserligen är båda fria att dela om källan anges men det går inte att redigera texterna om man tycker att de behöver förtydligas eller förbättras. Förslag till ändringar måste mailas till Inission men långt ifrån alla sidor har kontaktformulär och innehållsansvarig.

Inipedia är annars ett lovvärt initiativ även om delar av innehållet är Inissionspecifikt. De flesta delarna är generella och handlar bland om annat teknik, definitioner, avtal, strategiska koncept eller operativa knep, t.ex metoder som är inriktade på att sänka kostnader, öka kvalitet och prestanda eller på andra sätt skapa mervärden.

Samtidigt friskriver sig Inission och dess dotterbolag från allt ansvar för innehållet.

Du hitta uppslagsverket här (länk).

MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)