JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Martin Valfridsson blir vd över de två bolagen i Shortlink-gruppen. Han intar vd-stolen med start i början av 2017, allt för att hantera en kraftigt ökande efterfrågan på företagets utvecklingstjänster inom trådlös teknik.

Martin Valfridsson har tidigare arbetat på  bland annat Partnertech, Ericsson och Morphics. Närmast kommer han från IMI CCI Sweden i Säffle, där han är vd. Han hamnade i rampljuset när IMI CCI i somras, för andra gången på sex år, varslade en stor del av personalen för att flytta produktionen till Tjeckien.

I början av nästa år blir Martin Valfridsson chef över Shortlink-gruppen, bestående av de två systerföretagen Shortlink i Karlstad med vd Marcus Movér, och Shortlink Compliance i Säffle med vd Hans-Erik Backman. I Säffle har företaget provningsverksamhet i ett eget testcenter.

Bakgrunden till rekryteringen är att Shortlink ser en starkt ökad efterfrågan på utvecklingstjänster inom trådlös teknik. Tanken är att  Martin Valfridsson ska bygga och expandera verksamheten så att företaget kan hantera den ökande orderingången.

– Samtaget är jag mycket nöjd med den här rekryteringen, säger August Pansell, styrelseordförande för Shortlink-bolagen i ett pressmeddelande.

MER LÄSNING:
 
SENASTE KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus