JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Stockholm säte för ITEA-dagar

Eurekaklustret ITEA är ett så kallat innovationskluster för programvaruintensiva system och tjänster. I nästa vecka bjuder ITEA och Vinnova in till nätverksdagar i Stockholm dit företag och forskare från Europa, Kanada och Sydkorea är välkomna för att presentera sina projektförslag.

Eventet går av stapeln tisdag och onsdag i nästa vecka. Det riktar sig till små och stora företag samt forskare från universitet och forskningsinstitut som vill delta i internationella samarbetsprojekt inom programvarubaserad innovation.

Under de två dagarna kan företag och forskare från Europa, Kanada och Sydkorea presentera sina projektförslag, diskutera idéer och bygga konsortier. Likaså tas exempelvis juridiska och finansiella aspekter upp.

Målet är att arbeta fram starka projektförslag som kan få finansiering från ITEA – ett kluster inom samarbetsplattformen Eureka och som årligen delar ut pengar till detta.

Genom åren har Vinnova delfinansierat svenskt deltagande i ett 50-tal ITEA-projekt inom bland annat produktion, fordon och medtek.

I år arrangeras nätverksdagarna den 4–5 september i Stockholm av ITEA Office i samarbete med Vinnova.

Här kan du registrera dig till eventet i (länk).

I skrivande stund finns platser kvar, men Vinnova påpekar att ett event som detta ofta blir fullbokat snabbt.

 

 

MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)