JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Förnyat SEE nu med konferens

Den 5-7 maj nästa år slår SEE – Scandinavian Electroncis Event – åter upp dörrarna på Kistamässan. En tydlig och för många efterlängtad förändring är att mässan nu planerar att komplettera med en konferensdel med internationella talare.

Under flera år har SEE fört en tynande närvaro. Men nu arbetar arrangörerna alltså intensivt med att skapa ett nytt, mer lockande event för både besökare och utställare.

Flera nya intressanta detaljer som finns med i planeringen presenteras nu. Här märks exempelvis en satsning på en konferensdel med internationella talare och ett flertal keynotetalare.

Likaså gör mässan en extra satsning på studenter och uppstartsföretag. Det sker genom Career Corner, ett rekryteringsforum till vilket bland annat studenter får en speciell inbjudan, och Start-Up Forum som ska samla uppstartsföretag som söker kapital och samarbetspartners.

En hallplan för SEE 2020 är spikad och försäljningen av monterplats har just börjat. För alla i branschen gäller det nu att satsa lite extra, så att nästa vårs elektronikmässa i Kista blir en inspirerande mötesplats.

Branschorganisationen Svensk Elektronik står bakom SEE och sedan förra året har Bra Mässor tagit över som arrangör efter Stockholmsmässan.

Prenumerera på Elektroniktidningens nyhetsbrev eller på vårt magasin.


MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)