JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Elfack firar med IoT

Elfack blir 50 år. Den 7:e till 10:e maj slår Nordens största mässa för el- och energibranschen upp sina dörrarna i Göteborg. I år står det elektrifierade samhället i fokus och här inryms bland annat smarta IoT-lösningar från en handfull svenska uppstartsföretag.

Temat för årets Elfack är Sveriges omställning mot ett mer elektrifierat samhälle. Hittills har 435 utställare bokat plats, medan arrangörerna räknar med att runt 25 000 personer kommer att besöka eventet under sina fyra dagar i maj.

Händelserna på mässgolvet delas upp i tre delar: Elfack, Switch och Power Circle Summit.

Elfack är själva utställningen som kryddas med paneldiskussion och föredrag.

Switch kallar arrangören för en framtidsarena. Tanken med Switch är att skapa en plats för interaktion mellan olika grupper.

Här kommer exempelvis sex startups att presenterar sina IoT-lösningar. Likaså är Signify inbjudet att berättar om framtidens fastigheter där belysningssystemen knyts samman med it-nät, vilket skapar nya möjligheter för datainhämtning och tjänster.

Med Switch vänder sig mässan till hela spannet av deltagare – från branschorganisationer och myndigheter till affärsutvecklare, startups och entreprenörer till utvecklare och studenter.

Och till den så kallade strategikonferensen Power Circle Summit är, som sig bör, energi- och digitaliseringsminister Anders Ygeman, invigningstalare.

Här kan du läsa mer om höjdpunkterna som ryms under Elfack 2019 (länk).

MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)